1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ u Malagi i golovi u Mančesteru

Objavljeno: 21.08.17 u 10:13

Uspeli smo juče da pogodimo tiket i zaokružimo sedmicu iza nas, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet“.

MALAGA – EIBAR 1 (2.20)
 
Meč koji je za Malagu svakako mač sa dve oštrice zbog lošeg iskustva iz prošle sezone, kada su gosti znali da pomrse račune, ali domaćin se pojačao i može do pobede.
 
MANČESTER S. – EVERTON GG (2.10)
 
Ambicije domaćina su da nasledi Čelsi na tronu, ali rival ume da im napravi probleme jer igraju dosta otvoreno, tako da je moguće da vidimo golove na obe strane.
 
PAIDE – INFONET 2 + PRVO (1.95)
 
Aktuelni šampion se razigrao posle dolaska na kormilo srpskog stručnjaka Aleksandra Rogića i plan je da se pobednička serija nastavi uz efikasnu igru.
 
METALU – JEGLAVA 2 (1.65)
 
Favorit na papiru svoju ulogu mora da opravda na terenu, a svakako da gosti imaju samo jedan plan da na svoj bodovni saldo dodaju još tri poena.
 
Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 14.86.
 
0
0

1 Komentara

  1. Svaka čast! Juče mi je tiket prošao, nadam se da će i danas! Dodao bih, mnogo je veća kvota, PAIDE – INFONET 2 + PRVO dodao bih i da gost daje gol u prvom poluvremenu. Jer teško da će biti 2+ a da info net koji je tu apsolutni favorit neda ni jedan gol, tj da recimo izgubi prvo poluvreme sa 2:0.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter