0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Prednost dajemo Albionu protiv Azura, golovi na Nemačka – Brazil

Objavljeno: 27.03.18 u 10:11

Reprezentativne selekcije polako završavaju misiju prijateljskih utakmica, a u mlađim uzrastima se završavaju kvalifikacije i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

BUGARSKA U19 – BELGIJA U19 2 (1.55)

Nema dileme da su ‘đavoli’ u trci za prvo mesto pikirali nova tri boda protiv vršnjaka iz Bugarske, a sve osim njihove pobede predstavljaće iznenađenje dana u Evropi.

GRUZIJA – ESTONIJA 1 (1.80)

Domaćin je za jedno poluvreme spakovao četiri pogotka Litvaniji i želi da nastavi sa uspesima u formiranju novog tima za naredne obaveze i u Tbilisiju je svakako favorit.

NEMAČKA – BRAZIL GG (1.65)

Poslastica večeri je svakako sudar dva velika fudbalska giganta, koji igraju otvoreno i za dušu navijača i očekuje se bar po jedan pogodak na obe strane u ovoj predstavi.

ENGLESKA – ITALIJA 1 (2.15)

Verovalo se da ovo može da bude derbi na Mundijalu u Rusiji, ali „azuri“ neće igrati na najvećoj fudbalskoj smotri, a u Londonu domaćin je svakako u blagoj prednosti.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 9.89.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter