0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Reprezentativna pauza, ali mi smo vam ‘probrali’ dva keca i dva ‘gol gol’ meča

Objavljeno: 19.03.18 u 10:34

U mnogim šampionatima sledi pauza zbog obaveza reprezentacija, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

SLAVIJA – PIRIN 1 (1.80)

U Sofiji sledi zanimljiv megdan u koji domaćin ulazi kao blagi favorit sa ciljem da dođe do tri boda, te se može očekivati da će gosti pretiti iz kontranapada mada se nalaze u blagom padu forme.

AL ITIHAD – PETROJET 1 (2.00)

Šampionat Egipta se polako zahuktava, a ekipe ciljaju svoje pozicije na tabeli i domaćin je ušao u pravi ritam, pa je plan da se upiše nova pobeda.

BREST – NIM GG (1.70)

Megdan dva tima čije su ambicuje da budu u mirnoj luci sa pogledom prema vrhu tabele tako da mogu da se očekuju golovi na obe strane u otvorenoj partiji što se baš često ne dešava u drugom rangu u Francuskoj.

AUE – GROJTER GG (1.90)

Često se u drugom rangu po kvalitetu u Nemačkoj događa da se ‘otvori’ sa golovima na obe strane što je moguće večras u pokušaju domaćina da dođe do tri boda i bega iz opasne zone.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 11.62.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter