0
The Best Of

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Čak i 20 godina kasnije svi se smeju ‘prelepom’ autogolu Batice Mirkovića (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.17 u 23:48

Broj golova koje je Zoran Mirković postigao u svojoj karijeri mogu se nabrojati na prste dve ruke, a ubedljivo najefektniji je ‘spakovao’ u mrežu sopstvenog golmana.

Kada je 1996. godine, posle tri sezone i 82 utakmice u dresu Partizana, Zoran ‘Bata’ Mirković prešao u Italiju i obukao dres Atalante, počela je lepa internacionalna karijera jedne od velikana srpskog i jugoslovenskog fudbala.

VREMEPLOV: Noć kada je Kežman utišao ‘Visente Kalderon’ i našoj reprezentaciji čekirao kartu za Nemačku! (VIDEO)

Međutim, njegova prva sezona u Seriji A ostala je upamćena po nesrećnom autogolu koji je na prilično efektan način postigao u meču protiv Lacija na rimskom ‘Olimpiku’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srpski defanzivac je pokušavši da interveniše na oko 30 metara od svog gola, loptu poslao ni manje, ni više nego – pravo u svoju mrežu lobujući svog golmana. Autogol lobom sa 30 metara uvek je spektakularan potez.

VREMEPLOV: Maradona je mislio da je Miler sakupljač lopti, pa ga je Nemac naučio ‘lepom ponašanju’ (VIDEO)

Ipak, ni to ga nije sprečilo da posle dve godine u plavo-crnom dresu tima iz Bergama obuče crno-beli dres giganta iz Torina. Juventus je bio vrhunac Mirkovićeve karijere, a ovaj gol njen najsmešniji momenat.

(Izvor: youtube / rile20032003)

VREMEPLOV: Kako je Žigić ‘utišao topove’ i razgalio Vembli (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter