1
Auto Moto

ZAR SAD I TO? Hamiltonu izmiče titula, a sada ima novi veliki problem

Objavljeno: 13.10.16 u 18:08

Britanski vozač u završnici sezone Formule 1 baš nema sreće.

Luis Hamilton je izostao danas sa testiranja Pireli guma u Barseloni zbog povrede stopala koja bi mogla da mu napravi veliki problem u završnici sezone u Formuli 1.

Britanac ima bolove u stopalu koji ga ometaju u treninzima pred trku u Ostinu, naglašeno je iz Mercedesa.

– Luis je osetio nelagodu i bolove posle treninga u utorak. Složili smo se da ne učestvuje na testiranju guma kako bi se odmorio i u dobroj formi dočekao trku u Ostinu. On će učestvovati u toj trci i nismo zabrinuti – objavio je PR tim Mercedesa.

Hamilton ima 33 poena manje od Nika Rozberga, a do kraja šampionata ima još četiri ključne trke. Prva sledeća je za Veliku nagradu SAD 23. oktobra u Ostinu.

0
0

1 Komentara

  1. Mislim da Hamilton vraca timu za sve sto su na podlo uradili njemu na ustrb rezultata RoBergovih….Od ukupno 43 motora koji su odobreni za ave timove ove sezone Hamilton je ima problema sa svoja 4 dok niko drugi i ni jednog tima drugog nije imao ni slicnih problema….Ja ne verujem u ovoliku slucajnost !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter