0
F1

FOTO: Screenshot

FORMULA JEDAN JE CIRKUS, ALI VIŠE NE U DOBROM SMISLU: Urkali Hamiltonu titulu prošle godine, sada ga kažnjavaju zbog svakog detalja!

Objavljeno: 02.10.22 u 14:42

Do skoro su bili najbrži cirkus na svetu, a od prošle sezone su samo običan cirkus. Formula jedan postaje sve smešnije takmičenje, koje trku za trkom gubi kredibilitet, a jedan od najboljih vozača svih vremena, Luis Hamilton, konstantno je na udaru tog takmičenja.

Sada je Britanac kažnjen sa 25.000 dolara, zbog pirsinga u nosu, zbog banalnog pravila o nakitu, ali ističe da ovaj put nije bila njegova krivica.

– Godinama nosim pirsing u nosu i naravno da je na početku sezone bilo svega. Već se bio učvrstio unutra i nije se mogao izvaditi, pa su mi dali izuzeće za trke dok ne pronađem rešenje. Onda sam otišao da ga izvadim i nameravao da ga vratim i opet vaditi po potrebi, ali se inficiralo i nos mi je natekao – rekao je Hamilton, a prenosi BBC.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Nastavlja svoju odbranu.

Sve sam im to rekao pre kvalifikacija. Išao sam kod doktora da sredim taj krvavi žulj, vratio sam pirsing unutra i ranica je počela da zaceljuje poslednje dve nedelje. Lekari su mi tražili da ga ostavim u nosu. Neverovatno mi je da moramo razgovarati o nečem tako malom. Sve ostalo sam izvadio. Ali više me stvarno nije briga – objasnio je britanski vozač.

Zaista nije dobar smer u kojem F1 ide, iako je preporuka da nema nakita zbog potencijalnog zagrevanja u slučaju požara, ovo pravilo je čest predmet debata, najviše zbog velikog broja drugih metalnih delova koji su u prisustvu vozača i njegovom kombinezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter