1
Odbojka

A-TOM-SKI: Jedan od najneverovatnijih poena u istoriji odbojke koji je uveo Srbiju u finale! (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.16 u 22:02

Čak 42 puta su igrači dotakli loptu u ovom ‘reliju’ koji je umorio sve nas pored malih ekrana, a možemo zamisliti kako je bilo igračima na parketu.

Bio je to momenat u kom su igrači imali sijaset neiskorišćenih napada i vrhunskih odbrana, a mi smo izbrojali 35 poteza bez pasivnih blokova, a 42 dodira sa njima.

Srbija se prvi put odlepila na dva poena prednosti u taj-brejku, a zatim je ‘voda ušla u uši’ Italijana, pa su naši odbojkaši vrlo brzo stigli do pobede i ulaska u finale Svetske lige.

Nestvarno! Ali zaista! Ako ne verujete, pogledajte:

(Izvor: youtube / FIVB Volleyball)

0
0

1 Komentara

  1. Vidim i ne mogu da verujem! Ali, vidim velicanstvenu igru ,odnosno jedinstvenu partitudu odbojkaske genijalnosti. Ko moze to da izvede za vecno secanje? Naravno, samo i jedino SRBI!!!Ova akcija je u odbojci nesto poput onog slavnog gola Pelea koji jos svet pamti, crta i imaginarno dozivljava. Svaka vam cast majstori! Momcine nase, e vala svaka vam dala!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter