6
Ostali sportovi

VATERPOLO: Zvezda pobedila Partizan!

Objavljeno: 21.02.16 u 23:32

U „večitom vaterpolo derbiju“ Crvena zvezda je savladala Partizan 8:6 (3:1, 3:1, 1:4, 1:0).

Crvena zvezda je izbačena iz Triglav lige, ali je sa Partizanom odigrala meč koji se računa za domaće prvenstvo. Crveno-beli su van svih očekivanja slavili sa 8:6 i u plej-of će najverovatnije sa prvog mesta. Zvezda je odlično odigrala prvo poluvrme koje je rešila u svoju korist 6:2. U trećoj četvrtini Partizan se vratio serijom 4:1, ali je pitanje pobednika Crvena zvezda rešila u poslednjoj deonici.

Na tabeli domaćeg prvenstva Crvena zvezda je prva sa 15 bodova, Partizan je drugi sa 13 bodova, Vojvodina treća sa tri boda i poslednji je Radnički sa samo jednim poenom.

0
0

6 Komentara

  1. Kakav dan za crnu sektu iz Franjine domovine,prvo ih otrese Zvezdina filijala u fudbalu i to 2 Zvezdina igraca Jovovic i Avramovski ih pokopali…Zatim ih kako oni kazu Zvezdina filijala u kosarci unakazi i ode trofej…Onda dobili po surli i u vaterpolu…Jbg mislili su se radovati bar trofeju u zenskoj odbojci ali ne mogu jer to vise nije ZOK Vizura Tosin Bunar Partizan Mutant vec samo Vizura pa nema ni tu slavlja ha,ha….Oj grobari svak na svoju stranu bega k*raju vas OFK,Zvezda i Mega 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Znaci tacno ste navijaci kakvi se prica da ste. Sest meseci vas nema nigde jer gubite u vaterpolu a sada dovedete 7 igraca i od jednom vam je vaterpolo najvazniji sport. Renta navijaci to ste vi.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije nam vaterpolo najvažniji,samo nabrajamo sportove u kojima vas deremo i u kojima smo prvi na tabeli ili ispred vas.Mnogo bitniji su nam fudbal,košarka,odbojka,rukomet,tenis…itd,itd. a vi,kako te?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter