0
Domaći fudbal

goalkeeper Aleksandar Jovanovic (L) and Uros Spajic (R) during the derby derbi veciti Polufinale Semifinals Kup Srbije Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA NE PRESTAJE DA PROZIVA PARTIZAN: Jednim snimkom opisali stanje na tabeli Superlige Srbije (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.24 u 19:17

Na Marakani vlada euforija…

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se pred osvajanjem titule u Superligi Srbije, a na sve to, igraće i u finalu Kupa Srbije, pa crveno-beli i ovu sezonu mogu da završe sa duplom krunom.

Iako sada imaju velikih deset bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala Partizana, nije bila takva situacija do pre par meseci. Crno-beli su veći deo prvenstva proveli na liderskoj poziciji, a Zvezda je bila ta koja je gledala u leđa najvećem rivalu. Međutim, nakon prvog derbija u drugom delu sezone, gde je Partizan uspeo da osvoji bod, usledio je niz mečeva u kojima crno-beli nisu ličili na sebe i prosuli sve što su gradili do tog trenutka.

U tom periodu videli smo i dva večita derbija, jedan ligaški i jedan u Kupu, a u oba je Crvena zvezda odnela pobedu. Tako su došli u situaciju da mirno privedu prvenstvo kraju, a da na Marakani vlada euforija pred kraj šampionata, govori i ovaj video.

Naime, crveno-beli su na TikToku objavili video gde ponovo prozivaju Partizan, gde je u prvom planu stanje na tabeli. Da ne prepričavamo, pogledajte sami.

@crvenazvezdafk☀️😎🌅♬ original sound – FK Crvena zvezda

22
12

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter