0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAŠA KUĆA GORI GODINAMA, DUGO IDEMO U LOŠEM SMERU: Duljaj ogolio sve pred meč sa TSC-om! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.24 u 11:33

Šef struke Partizana opet potpuno otvoren.

Partizan u nedelju od 19.30 časova dočekuje ekipu TSC-a pred svojim navijačima, a uoči meča koji bi mogao crno-belima da osigura drugo mesto, Igor Duljaj imao je da kaže sledeče.

– Imali smo izuzetno dve teške utakmice protiv jakog protivnika kao što je Zvezda, imali smo i meč protiv Čukaričkog, gde smo izgubili bodove, gde smo ušli u neprijatnu situaciju što se tiče negativnog skora u prethodne tri utakmice. Ovo je za nas najvažnija utakmica, zato što imamo protivnika koji se bori za drugu poziciju koja mnogo znači, kako za nas, tako i za njih, tako i za srpski fudbal.

– To je pozicija da se jedna ekipa bori za Ligu šampiona. Odličan trener, ekipa koja zna šta hoće, koja voli da igra fudbal, oni su nam naneli težak poraz na našem stadionu, gde smo bili tri gola iz prekida, tako da… Biće izuzetno teško, naravno, malo smo poljuljani, ali to ne sme da bude nikakvo opravdanje, treba da se podigne na ovaj ili onaj način, jer je sutra veliki ulog.

Zdrastveno stanje nije sjajno.

– Više zdravstveno, ali ja bih sada ostao zaključan, jer imamo nekolicinu igrača koji su pod znakom pitanja, neki su juče napustili trening, tek posle današnjeg treninga mogu da vidim na koga mogu da računam, ko god izađe na teren, sedeo na klupi, ušao… Očekujem da bude maksimalno spreman, da da sve od sebe, da se žrtvuje za klub, za ekipu i da doprinese ono što je potrebno da se ostvari povoljan rezultat.

Nije sjajno stanje u Partizanu.

– Da ne kažem da kuća gori mnogo godina, ali taj točak ide unazad, treba da ga zaustavite na neki način. Naravno da svakog navijača Partizana ne zanima šta će biti kasnije, svi gledaju danas, a to su trofeji. Naravno, mi imamo obavezu prema njima da im omogućimo da budu u prilici da se oni zajedno sa nama bore za neki trofej, nažalost, ove godine nismo uspeli o tome. Evropska karta…

– Ja gledam dalje, mnoge ne zanima to, gleda se današnji dan, a šta će biti za par dana ili par godina, a to je već neka druga tema, ja sam i rekao. Borba za evropsku kartu, za jedan tim koji može da ima perspektivu u budućnosti, na koje Partizan može da se osloni.

 Naravno, Partizan ide na pobedu, šta će biti posle utakmice videćemo. Za protivnika imamo odličnu ekipu, koja igra odličan fudbal, imaju odličnog trenera, pobedio nas je ovde, uzeo je bodove na Marakani. Biće teška i tvrda utakmica, kako za nas, tako i za njih. Imam potrebu da kažem da navijači dođu u što većem broju, jer će nam biti lakše.

– Nema izgovora, umor ne sme da postoji, iako ga ima, ne pričamo o tome. Imamo dosta mladih igrača u ekipi, u Evropi se igra na 3-4 dana, bili su u toj situaciji prošle godine, igrali su Evropu i domaće prvenstvo, to ne sme da bude alibi, a pogotovo izgovor ako budemo u nekom delu utakmice budemo energetski slabiji.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter