2
Izjava dana

FOTO:STARSPORT

Metode Dragana Đurića

Objavljeno: 29.01.16 u 08:10

– Da sam u klubu, budite sigurni da Andrija Živković ne bi igrao ni u prolećnom delu, niti Ligu Evrope dok ne pristane da potpiše ugovor i to bi se desilo u kratkom roku. Ukoliko se tako nešto ne bi dogodilo poručili bi mu kao prošli put: Majstore, ideš sam u sedam ujutro da treniraš kao što je bio slučaj tokom 44 dana pre nego što je potpisao profesionalni ugovor. Njegov otac gleda samo svoje i pravo deteta, takav je čovek.

0
0

2 Komentara

  1. Tako bi svaki klub na svetu uradio i kako to Partizan matletira Luku Knezevica idr pa oni jednostavno ne zadovaoljavaju kriterijum trenera i to ne jednog vec vise njih nigde nisu mogli igrati ti si to pomesao sa onim preko sto ucenjuju svoje igrace kradu im plate kad su na pozajmici ne isplacuju ove koji igraju i svasta jos

    0
    0
    Odgovori
  2. Sasvim je normalno da otac gleda i brine o pravima svog deteta.Neće vačjda da brine o klubu i lopovima koji ga vode,da njima puni džepove sa evrima.Vi bi ste njega da ucenjujete,kao što ste već mnogima radili?E,pa,neće moći,čovek vas je provalio i ne dozvoljava.Koliko ste samo dece upropastili svojim ucenama.Pametan je bio mali Pantić a koliko vidim i Živkovićev otac radi pravu stvar.Pogledaj šta radite sa malo starijim igračima,Lukom,Kneževićem,Petrovićem,kako ih šikanirate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter