5
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

‘GOLMAN DA BUDE SPORTSKI DIREKTOR? TO JE SMEŠNO!’: Dragan Đurić ‘opleo’ po upravi Partizana i novom sportskom direktoru!

Objavljeno: 24.09.22 u 11:22

Situacija u Humskoj iz dana u dan sve napetija!

Nekadašnji predsednik FK PartizanDragan Đurić često kritikuje aktuelnu upravu ‘crno-belih’, a sada je otvoreno govorio protiv imenovanja Ivice Kralja za sportskog direktora Partizana.

Smešno je da golman bude sportski direktor. Kralj je dobar momak, ali on to ne može da radi. Ista priča će biti kao sa Ilievom i njegovim bombama. Znate vi šta je Ivan Tomić za njih? Doktor nauka! On je idealno rešenje za to mesto, ali ova uprava bira samo svoje ljude i poslušnike. Iliev je doveo 13 povratnika prošle sezone i – svi povređeni?! To je njihovo znanje.’ – rekao je Đurić.

Fudbal-Kup Srbije 2020/2021
Partizan v Vozdovac
Ivica Kralj (L) and Ivica Iliev
Beograd, 11.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Kralj je inače pre nekoliko dana nasledio Ilieva, koji je do tada bio sportski direktor kluba iz Humske.

0
0

5 Komentara

  1. Jes da si poslednji koji bi trebso uopste da uzima ime Partizana usta, ali i ti nekako si legitimniji od ovih lopovcina lopove jedan, ima li iko ‘normalan’ da istupi i nesto kaze, ili samo iva Bagra, koja nam unistava klub i sportsko drustvo zarad fotelja. PRIVATIZACIJA BAJO, PA BI VAS VIDIO BILI MOGLI OVO DA RADITE STO RADITE, SRAM VAS BILO, INACE KRALJ KOJI JE DEBIL MOZE SAMO KOD VUCELICA DA BUDE BILO STO. I TU SE SLAZEM SA BAGROM KOJA JE KRALA ALI I DUG PLATILA ZA TO. ALI ILIJEV NIJE DOVEO NIJEDNOG STRANCA PROSLE GOD VEC SHAMROCK KOJEM JE UPRAVA DALA ODRIJESENE RUKE. DA NAM NIJE BILO ILIJEVA NAKON TOMICA, MI DANAS NEBI POSTOJALI, I PRESTANITE DA PROZIVATE COVJEKA, KOJI SVAKE GOD DOVEDE PO PAR IGRACA OD KOJIH NEKI BIVA NAJBOLJI IGRAC, STRIJELAC LING LING BLATA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter