0
Domaći fudbal

Beograd 16.08.2018. rikardo, fudbal partizan nordsjeland, foto StarSport

BIVŠI PREDSEDNIK PARTIZANA OPLEO PO NAJBOLJEM STRELCU: ‘Sve golove koje je on postigao, dao bih i ja’

Objavljeno: 26.07.22 u 10:30

Žestoka reakcija bivšeg prvog čoveka Parnog valjka.

Dragan Đurić, svojevremeno prvi čovek Fudbalskog kluba Partizan, istakao je da bi za crno-bele bolje bilo da su tokom letnjeg prelaznog roka prodali Rikarda Gomeša umesto Marka Milovanovića.

Kako je istakao Đurić, on uopšte nije oduševljen onim što pokazuje golgeter sa Zelenoretskih ostrva u dresu kluba iz Humske ulice.

– Ono što sam pričao o Rikardu, stojim iza toga! Neće ga niko! Prodali bi oni njega, da mogu. Sve golove koje on dao, dao bih i ja! Da sam na njihovom mestu, forsirao bih našu decu i napravio tim. Sledeće sezone imao bih osovinu ekipe. Doveo onda ono što mi treba. Prave igrače, rekao je Dragan Đurić za Kurir i dodao:

– Ovo sa Belićem, to nije Partizan! Pre tri godine imali smo 13 povratnika, sve penzionere i ranjenike.. Šta Partizan ima od Fejse? Ko odgovara za njegov transfer, jer znam da ima veliku platu. U moje vreme bio je sjajan igrač, sada to nije slučaj.

FOTO:STARSPORT

Podsetimo, Đurić je i pre kritikovao Rikarda, te isticao da nema kvalitet koji su imali Princ Tejgo i Kleo, igrači koji su za vreme njegovog mandata osvajali titule, a bilo ih je ukupno šest.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter