0
Američki fudbal

NFL: Da li više nećemo gledati majstorije Maršona Linča?

Objavljeno: 23.01.16 u 18:10
Generalni menadžer ekipe Sijetl Sihoks Džon Šnajder nagovestio je mogućnost da zvezda tima Maršon Linč uskoro završi profesionalnu karijeru.
 

Prema Šnajderovim rečima sjajni raning bek bliži je odluci da se povuče nego da nastavi svoju priču u timu iz najvećeg grada na severozapadu Sjedinjenih Američkih Država.
 
– Pod utiskom sam da Linč naginje ka penziji. – rekao je Šnajder za radio stanicu ‘ESPN-a’.
 
Izgleda da će povrede biti ključan faktor za prekid karijere velikog asa. Tokom sezone operisao je kilu i nastupio na samo 7 mečeva. Vratio se na teren prošle nedelje u plej of duelu sa Karolinom, ali nije mnogo pomogao timu da izbegne poraz, samim tim i eliminaciju iz daljeg takmičenja.
 
Linč je započeo svoj NFL staž u ekipi Bafalo Bils 2007. godine. Tri godine kasnije preselio se u Sijetl, i odmah sebe promovisao u glavnog trkača tima. Predvodio je ekipu do titule NFL šampiona 2014. godine, a bio je najzaslužniji za novi plasman Sijetla na ‘Super Bol’, prošle sezone, gde su poraženi od Nju Inglanda.
 
Ukoliko Linč zaista napusti Sihokse, ekipa će uštedeti 6,5 miliona dolara bonusa predviđenih za njegov ugovor.
 
Pripremio: Miloš Ristanović
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter