0
Ostali sportovi

FOTO: SUBOTICA.COM

SNAŽNI SRPSKI DEČACI: Braća Kajdoči osvojili četiri medalje na EP!

Objavljeno: 11.10.15 u 14:43

Mladi srpski dizači tegova braća Tamaš i Tivadar Kajdoči osvojili su četiri medalje na šampionatu Evrope za takmičare do 23 godine u Litvaniji.

Tamaš, koji ima samo 18 godina, osvojio je srebrnu medalju u izbačaju, a bronzane u trzaju i biatlonu, dok je 22-godišnji Tivadar osvojio bronzu u izbačaju.

Braća Kajdoči članovi su Spartaka iz Subotice, a njihov trener Stipan Vert ujedno je i selektor reprezentacije. 

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas mladim srpskim dizačima tegova Tamašu i Tivadaru Kajdočiju osvajanje četiri medalje na šampionatu Evrope u Litvaniji.

– Srpski sportisti postigli su istorijski uspeh na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova za juniore i mlade seniore. Četiri medalje su ogroman uspeh i mnogo obećavaju. Upravo su oni mlade nade ovog olimpijskog sporta. Tek vam sada predstoji teška borba, veliki trud i rad kako biste još više napredovali, ali ja verujem u vas i ne sumnjam da ćete nas u budućnosti još mnogo puta opradovati. Svaka čast momci – naveo je Udovičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter