0
Ostali sportovi

FOTO: Arhiva Saveza za dizanje tegova

ERVIN ROŽNJIK ZA HOTSPORT: Tamaš Kajdoči je velika nada srpskog dizanja tegova

Objavljeno: 27.10.20 u 23:55

Nedavno smo pisali o dizanju tegova kroz izjave predsednika saveza Milana Mihajlovića.

O daljim planovima za Hotsport priča trener Ervin Rožnjik.

On je 2018. postao Univerzitetskiprvak sveta, a u poslednje vreme je posvećen trenerskom poslu. Glavni je trener kluba Spartak iz Subotice, a u upravije i nacionalnog saveza.

– Neobična godina je iza nas. Sva međunarodna takmičenja su otkazana zbog pandemije korona virusa. Mi smo održavali treninge na otvorenom i u septembru smo uspeli da organizujemo i Prvenstvo Srbije i Vojvodine, takođe na otvorenom. Sport ne sme stati, ali
istina je da radimo u puno izmenjenim uslovima, ali tako je u većini država celog sveta. Kada je reč o braći Kajdoči, od proleća očekujemo nove dobre rezulatate. Tamaš Kajdoči je velika nada srpskog dizanja tegova. Imao je povredu leđa, koju je sanirao i od proleća, očekujem nove njegove uspehe – poručio je Rožnjik.

Milan Mihajlović je iskoristio priliku da se zahvali i na finansijskoj pomoći, koja se dobija od strane Ministarstva omladine i sporta. Ovaj savez je punopravni član i Olimpijskog komiteta Srbije, kao i Sportskog saveza Srbije. Uskoro se očekuju i nove akcije u ovom lepom sportu, a
ujedno klubovi su otvoreni za sve one koji bi da se oprobaju i počnu da treniraju dizanje tegova.

 

FOTO: Arhiva Saveza za dizanje tegova

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter