Damir Baralić i Branislav Žegarac ostvarili su pobede na drugom „Porto Montenegro“ turniru, prvom golf čelendžu u sezoni koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. Baralić je bio bruto najbolji sa 24 poena, dok je Žegarac u neto računanju ostvario 37 bodova.

Povezane vesti

Golf 2

Jednodnevno takmičenje koje je započelo 44 golfera, odigrano je u jednoj rundi na 18 rupa. Uslovi za igru su bili gotovo idealni, sa malo jačim naletima vetra.

U A kategoriji drugu poziciju zauzeo je Goran Lalović, a iza njega su se plasirali Aleksandar Stojiljković, Piter Čefi i Miloš Karadžić.

U B kategoriji Aleksandar Flanđunis je odigrao veoma dobro i takmičenje završio na prvom mestu sa 36 bodova. Drugi i treći, sa 32 boda bili su Željko Isakov i Kosta Ginić.

U C kategoriji  slavila je Ljiljana Simić koja je bila uspešnija od Dane Tojč i Gorana Pajkića.

Pojedinačne nagrade dobili su Dana Tojč i Željko Isakov koji su izveli najduže udarce, dok je Miloš Karadžić imao udarac iz prve najbliži rupi.

Prvi  Masters sezone se bliži. U pitanju je sedmi SBB Čelendž koji će se igrati 10. i 11. maja.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.