0
Tenis

FOTO: Twitter/Screenshot

“NE SMEM DA POGODIM NEKOGA U GLAVU”: Novak spreman da igra golf, skautirao je i protivnike! (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.23 u 10:52

“Morao sam da budem siguran da sam na dobrom nivou.”

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković trenutno se nalazi u Rimu gde će odigrati egzebicioni ‘Ol Star’ turnir u golfu. Pred taj događaj, Novak je dao intervju za Golf Kanal, a otkrio je kako se pripremao za ovaj događaj.

– Volimo da igramo golf, pratimo golf i kada sam dobio poziv, rekao sam sebi da moram da prihvatim. Potom, počeo sam da se raspitujem ko sve učestvuje i koje su njihove mane. Naravno, počeo sam da treniram malo više. Uzeo sam nekoliko časova. Kada postanete otac, onda imate malo vremena. Nisam igrao mnogo golf u poslednjih 6,7 godina. Ali, povećao sam vreme na golf terenu poslednjih meseci, a posebno poslednjih 10 dana. Rekao sam sebi da moram da budem pripremljen. Ne smem da se osramotim, još gore, da ne pogodim nekog u glavu. Ne želimo to i nemam osiguranje – rekao je Novak i dodao:

– Morao sam da budem siguran da sam na dobrom nivou. Zahvalan sam svima, Luku, Rajder Kupu, mom biznis partneru i prijatelju Marku koji je mnogo bolji golfer od mene i koji mi je dao odlične savete.

Istakao je Novak da će na Rajder kupu provesti nekoliko dana.

– Ostajem ovde nekoliko dana. Moram da vidim kako sve izgleda. Svi pričaju o buci, neverovatnom „vajbu“ koji možete osetiti. Ostaću to da to osetim i uživam u fantastičnom golfu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter