0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NOLE NASMEJAO SVE IZJAVOM NAKON ODIGRANE PARTIJE GOLFA: ‘Nisam smeo nekog da pogodim u glavu, nemam osiguranje!’

Objavljeno: 29.09.23 u 10:40

‘Kada sam dobio pozivnicu, bilo je u stilu, o Bože, moram to da prihvatim.’

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na jedan je zamenio sport, pa se tako oprobao kao golfer. Naime, u okviru Rajder Kupa, osim njega učestovovali su i fudbaleri Geret Bejl Andrej Ševćenko i vozač F1, Karlos Sainc i glumica Ketrin Njuton. Nole je pokazao da ne ume samo da igra tenis, već i dobro znaju u golfu.

Đoković je izneo svoje utiske za ‘Golf centar’ i istakao da kada je video poziv, nije mogao da odbije, pa je otkrio šta je rekao sebi.

-Kada sam dobio pozivnicu, bilo je u stilu, o Bože, moram to da prihvatim. Moram malo da se pripremim. Razmišljao sam, rekao sebi da ne smem da se osramotim, da ne smem nekog da pogodim u glavu, jer ne želimo tako nešto. Nemam osiguranje – poručio je prvi reket sveta.

Dodao je da kada je prihvatio poziv, morao je da se upozna sa tim sportom.

-Onda sam počeo da postavljam pitanja poput toga ko učestvuje, a želeo sam da znam njihove nedostatke. I počeo sam više da treniram, da dobijam lekcije. Kada postaneš otac, imaš manje vremena. Nisam igrao mnogo golfa u poslednjih šest godina – naveo je Novak.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter