0
Evropske lige

Staridž se nada da će igrati protiv Čelsija

Objavljeno: 24.04.14 u 13:54

Drugi strelac Liverpula Danijel Staridž propustio je gostovanje u Noriču zbog povrede koju je zaradio u duelu sa Mančester Sitijem, ali bi na teren trebalo da se vrati već u nedelju kada „crveni“ protiv Čelsija biju odlučujuću bitku za trofej Premijer lige.

staridž

„Nadam se da ću da budem spreman za utakmicu protiv Čelsija i da ću igrati. Ne znam kako ću reagovati ako postignem gol pošto bih u tom slučaju želeo da pokažem poštovanje prema svom bivšem klubu“ – rekao je Staridž britanskim medijima.

Liverpul tri kola pre kraja šampionata ima pet bodova više od drugoplasiranog Čelsija i čak šest od Mančester Sitija koji ima i utakmicu manje. Duel protiv „plavaca“ je praktično odlučujući za „crvene“ jer ukoliko ostanu neporaženi nalaziće se na korak od osvajanja titule.

Duel Liverpula i Čelsija na programu je u nedelju od 15.05 časova, a menadžer gostiju Žoze Murinjo najavio je da će za ovaj duel na teren poslati igrače koji su imali manju minutažu u prethodnom delu sezone kako bi startere sačuvao za revanš polufinala Lige šampiona sa Atletikom, sa čime se složio i vlasnik kluba Roman Abramovič.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter