0
Evropske lige

Abramovič odobrio Murinjovu ideju

Objavljeno: 24.04.14 u 12:48

Nakon remija u Madridu i pred revanš polufinala Lige šampiona sa Atletikom menadžer Čelsija Žoze Murinjo najavio je da bi u meču 36. kola Premijer lige u kojem će u nedelju odmeriti snage sa Liverpulom mogao da izvede rezervni sastav.

murinjo-abramovic

Portugalac je podršku za ovakvu ideju dobio i od gazde kluba Romana Abramoviča kojeg je očigledno uverio da je borba u domaćem šampionatu uzaludna s obzirom da je Liverpul stekao veliku predsnost, a da je trofej Lige šampiona na samo dva meča od osvajanja.

Međutim, vrlo brzo bi trebalo očekivati i reakciju Premijer lige koja sasvim sigurno neće blagonaklono gledati na takav potez Čelsija pošto će samim tim biti ugrožena regularnost takmičenja, a na najvećem gubitku biće čini se Mančester Siti koji se i dalje anda da bi Liverpul u naredna tri kola mogao da izgubi makar tri boda što bi „građanima“ uz tri trijumfa donelo šampionsku titulu.

Ipak, čak i da izvede rezerve Murinjo će na raspolaganju imati veoma jak sastav pošto će u timu biti Nemanja Matić i Mohamed Salah koji nemaju pravo nastupa u Ligi šampiona, kao i Frenk Lampard i Džon Obi Mikel koji su pod suspenzijom za revanš sa Atletikom.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter