0
Odbojka

FOTO: ossrb.org

Zvezda vratila brejk i ima meč loptu

Objavljeno: 13.04.14 u 21:24

Odbojkaši Crvene zvezde savladali su Vojvodinu 3:0 (25:22, 25:20, 25:20) u Novom Sadu i poveli 2-1 u finalnoj seriji Viener štetiše lige Srbije.

FOTO: ossrb.org
FOTO: ossrb.org

Crveno-beli su se ubedljivom pobedom revanširali „lalama“ za poraz u Šumicama od pre nekoliko dana, pa će na svom parketu imati šansu da odbrane titulu i triplu krunu.

Prvu priliku da se okiti desetom titulom šampiona u istoriji Crvena zvezda će imati u četvrtak od 18 časova u hali „Sport Eko“ u Šumicama.

Vojvodina NS seme – Crvena zvezda 0:3 (22:25, 20:25, 20:25), 1-2 u finalnoj seriji

Vojvodina NS seme: Simić, Kolarić (libero), Č. Stanković, Strugar, Veselinović, Katić, Radić, Milutinov, Petković, Luburić, M. Stanković, Kapur (libero). Trener: Strahinja Kozić

Crvena zvezda: Okolić, Munćan, Stoković, Perić, Stoilović, Gmitrović, Koprivica, Milutinović, Jovanović, Petković, Buculjević , Vujić (libero). Trener: Duško Nikolić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter