1
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

TRENER ZVEZDE ŠOKIRAO: „Žao mi je što sam se vratio – video sam mračnu stranu!“

Objavljeno: 05.04.23 u 12:55

Nikako nije zadovoljan!

Odbojkaši Partizana sinoć su savladali Crvenu zvezdu sa 3:2 i tako slavili u četvrfinalnoj seriji Superlige Srbije sa 2:1.

Ipak, ono što je za trenera crveno-belih, Nikolu Matijaševića, obeležilo ovu seriju jesu incidenti na prvom meču.

Mislim da je Partizan zasluženo pobedio na ovom meču. Bili su bolji u napadu i na servisu. Videli smo neke od limita koje ekipa poseduje, nažalost u nezgodno vreme. Ali šta je tu je. Mogu samo da čestitam igračima Partizana na pobedi. Nemojte se ljutiti, ono što će me najviše podsećati na ovaj tromeč s Partizanom je ona utakmica koju smo dobili, gde sam doživeo nešto što nisam u životu. Da mi psuju majku, oca, da mi prete… – rekao je trener Zvezde.

Ko će osvojiti AdmiralBet ABA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Otkrio je da je razgovarao sa advokatom, ali je i priznao da mu je žao što se vraćao u srpsku odbojku.

Razgovarao sam sa advokatom. Nemojte se ljutiti, moram to da kažem. Nisam još preboleo to što se desilo. I sad mi je žao donekle što sam se vratio u srpsku odbojku i ovih pola godine. Video sam tu crnu, mračnu stranu. Da momci koji dolaze, koji imaju budućnost u trenerskoj karijeri i koji su u nacionalnom timu, rade takve stvari i ne mogu da podnesu poraz. To je velika katastrofa. Ne znam kako to može da se reši. – zaključio je Matijašević.

10
6

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter