0
Odbojka

FOTO: Screenshot

NASTAVLJA SE BURA U SRPSKOJ ODBOJCI: Trener Zvezde odgovorio kolegi iz Partizana – „Pokojni roditelji mi se prevrću u grobu!“

Objavljeno: 31.03.23 u 15:15

Ovo je njegova strana priče!

Srpsku odbojku je pre nekoliko dana potresao veliki skandal. Naime, tokom meča Partizana i Crvene zvezde dogodio se sukob dva trenera, Bojana Janića i Nikole Matijaševića.

Izjavu Janića možete pročitati OVDE.

Svoju stranu priče odlučio je da iznese i trener crveno-belih, Matijašević.

Kao prvo, želeo bih da čestitam svojim igračima na sjajnoj utakmici i pobedi od 3:0 nad Partizanom u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa. Mnogi su nas bili otpisali nakon poraza u Novom Sadu, protiv ekipe Novi Sad Maneks, i govorili da je sezona gotova. Ušli smo u plej-of spremni i nastavićemo da ulazimo u svaki meč odlučno, sa ciljem da pobedimo Partizan u subotu. – započeo je on.

Potom je objasnio šta se dogodilo tokom tog incidenta.

On je na 2:0 u setovima i 23-17 za nas došao do mreže i krenuo da prelazi i izgovorio toliko odvratnih uvreda, da mi se pokojni otac i majka prevrću u grobu. J…m ti mrtvu majku, mrtvog oca, ubiću te, matori konju… itd. Iskreno, nikad u karijeri nisam doživeo niti video takav prostakluk i takve uvrede. Imam 69 godina, prvoligaški sam trener od 1983. godine, osvojio sam titulu prvaka Francuske kao trener 1984, kada je Janić imao dve godine. – kazao je iskusni stručnjak.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Matijašević je otkrio da je na vezi sa advokatom, sa kojim ispituje eventualnu krivičnu tužbu!

U moje vreme smo poštovali starije, provokacije su sastavni deo igre, a ko ne može to da podnese mora da se zapita da li je za ovaj posao. Naučen sam da se borim za vreme meča, a kad se završi pružam ruku i idem dalje. To vređanje kad je meč gotov ozbiljno je iskazivanje slabosti i nemoći. To sigurno neće uticati na moj fokus i način na koji vodim utakmicu! Naprotiv. Na vezi sam sa advokatom i ispitujemo da li postoje elementi za pokretanje krivične tužbe! Odlučno ću ga tužiti kao i sve druge osobe koje budu imale nasilničko ponašanje. Na ličnom planu Janić je povredio i moju decu koja su gajila drugarski odnos sa njim. Lepo je dočekan na svadbi moje ćerke, a sebi je dozvolio da mi se roditelji prevrću u grobu zato što nije u stanju da podnese presiju i nadmetanje na terenu. Za kraj, želim svojim igračima da uđu u totalni fokus. Spremamo „game plan“, kao što smo spremali i za prvu utakmicu. Ući ćemo spremno i odlučno u ovu jako važnu utakmicu za Zvezdu. – zaključio je Matijašević.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter