0
Odbojka

FOTO: Starsport

PARTIZAN IZBORIO MAJSTORICU: Zvezda umalo do preokreta u ludoj završnici, gledaćemo peti meč!

Objavljeno: 23.04.24 u 21:50

Gledali smo završnicu za infarkt

Odbojkaši Partizana savladali su večitog rivala Crvenu zvezdu u četvrtoj utakmici finala odbojkaške lige Srbije i na taj način izborili majstoricu. 

Crno-beli su bili bolji nakon još jednog uzbuljivog meča i pet setova – 25:23, 27:25, 22:25, 22:25, 15:13

Nakon što su relativno lako i ubedljivo izgubili prva dva meča, crno-beli su uspeli da pokažu karakter i vrate u doigravanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Partizan je bio favorit pred svojim navijačima, bili su bolji u završnici prvog seta u kom su slavili sa 25:23.

Dosta lošije su krenuli u drugom, Zvezda je vodila čak 17:10, ali tada Partizan pravi seriju i pobeđuje i u ovom setu sa 27:25. Ipak, tada se Zvezda vraća u život. Bolje igraju crveno-beli treći set, tamo su bolji sa 25:22.

Četvrti set je doneo i novu borbu, dosta preokreta, a Zvezda je identičnim rezultatom slavila – 25:22, te je sve otišlo u odlučujući peti set.

Partizan je tamo poveo 13:7 i činilo se da će lako doći do pobede, ali Zvezda pravi seriju od 5:0 i vraća se u život. Ipak, Partizan je ovde taj koji je imao sve u svojim rukama i iskoristili su to na najbolji mogući način.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter