perez

Kako je ostao bez mesta u Meklarenu u samoj završnici sezone Serhio Perez ima sve manje izbora za narednu godinu te nije nemoguće da odluči da promeni takmičenje odnosno da Formulu 1 zameni IndiKar šampionatom.

“Tek su mi 23 godine i imam još dosta toga da ponudim i pokažem u Formuli 1, ali ukoliko ne uspem da pronađem odgovarajući angažman moraću da razmotrim i druge interesantne opcije. Ipak, nadam se da ću pronaći mesto u konkuretnom timu u Formuli 1 koje bi moglo da me motiviše da ostvarujem dobre rezultate. Volim ovaj sport, ali svakako neću ostati u Formuli 1 samo da bih bio tu. Moram da pronađem sebi mesto u timu koji će mi dati priliku da i dalje pokazujem svoj talenat i da osvajam titule” – rekao je Perez.


Za mladog Meksikanca interesovanje je pokazao tim Čip Dženesi iz kojeg u penziju ide Dario Frankiti, a pored Pereza kandidat za upražnjeno mesto je i Pol di Resta koji nije produžio saradnju sa Fors Indijom. Sa druge strane indijski tim se takođe interesuje za Pereza, ali prednost u ovom trenutku ima Niko Hulkenberg.

hotsport.rs