0
Ostali sportovi

Pobede Ilića i Helca na početku sezone

Objavljeno: 13.05.13 u 19:26

SBB Celendz pobednici

Srpski reprezentativac Čedomir Ilić i Aleksandar Helc ostvarili su pobede na šestom tradicionalnom „SBB Čelendžu“, prvom Masters turniru u sezoni koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. Ilić je bio bruto najbolji sa 140 poena, dok je Helc u neto računanju ostvario takođe 140 bodova.

Dvodnevno takmičenje koje je započelo 72 golfera, odigrano je u dve runde na 18 rupa. Iako je drugog dana konstantno padala kiša, golferi su imali priliku da igraju na veoma dobro pripremljenom terenu.

U A kategoriji drugu poziciju zauzeo je Ilija Đurđević, a iza njega su se plasirali Aleksandar Stojiljković, Vladimir Đukanović, Piter Čefi i Dragan Šolak.

U B kategoriji veliku borbu vodili su mladi golferi Simeon Parađina i Marko Đorđević. Na kraju, bruto pobednik je Parađina sa 42 poena, dok je Đorđević bio najuspešniji u neto konkurenciji sa 72 boda.

U C kategoriji  slavio je Aleksandar Flanđunis sa 26 bruto poena, dok je u neto bodovanju najuspešniji bio Kosta Ginić sa 76 bodova.

Pojedinačne nagrade dobili su koji i Marija Lalošević i Čedomir Ilić koji su izveli najduže udarce, dok je Piter Čefi imao udarac iz prve najbliži rupi.

Pored klasičnih takmičenja za najbolje u svim kategorijama, golferi su pokušali da se iz prvog udarca dokopaju fantastičnog Renoovog modela “Kaptur”, ali ovaj put ipak niko nije dorastao tom velikom zadatku.

Naredni Masters igraće se za dve nedelje, kada je na programu deveti „Memorijal Knez Pavle“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter