0
Košarka

Haos u Čačku! Juniori večitih se potukli u finalu!

Objavljeno: 29.04.13 u 21:23

kosarka

Tenzija sa utakmica seniorskih ekipa večitih rivala Crvene zvezde i Partizana prenela se i na juniorske timove ovih ekipa. Potpuni haos zavladao je u finalu juniorskog prvenstva države u Čačku u kome su se sastale beogradske ekipe.

Meč je prekinut u drugoj četvrtini pri rezultatu 23:22 za Partizan kada su se igrači „večitih“ potukli na terenu!

Incident je izbio nakon faula Vasilija Pušice nad Petrom Skoknićem nakon čega su se u sukob uključili Nikola Milutinov i Marko Tejić. Za njima su u teren uleteli ostali članovi timova i usledio je opšti metež.

Sudije su dosudile Milutinovu i Tejiću isključujuće greške, a onda je trener Zvezde Slobodan Klipa odlučio da povuče sa terena svoj tim pošto nije želeo da nastavi meč sa četvoricom košarkaša u igri.

Utakmica je tako prekinuta, a Partizan je, kao ekipa koja je u trenutku prekida vodila, proglašen za šampiona Srbije u juniorskoj konkurenciji.

Ako se ovo dešava na utakmicama mlađih kategorija, možemo samo pretpostaviti kolika će tenzija biti pred eventualne susrete seniorskih ekipa Zvezde i Partizana u plej ofu košarkaške Superlige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter