0
TimeOut

Kakav otac takav sin

Objavljeno: 31.01.13 u 18:52

enzo_zidane

Enco Zidan, 17-godišnji sin slavnog francuskog bivšeg fudbalera Zinedina Zidana, krenuo je stopama svog oca već u juniorskom pogonu Real Madrida. Ovih se dana u Kataru, tačnije Dohi, održava klupsko takmičenje do 18 godina starosti, a jedan od učesnika istog je i madridski Real. „Kraljevski klub“ je igrao utakmicu protiv ASPIRE akademije iz Katara, a Enco Zidan je zaradio isključenje posle manje od devet minuta igre.

Zidane junior ušao je u klizeći duel sa suparničkim igračem, kojeg je, nakon dovršenog starta, dodatno nogom udario u mesto koje najviše boli. Sudija je istog trenutka poslao mladog španskog reprezentativca u svlačionicu. Enco je dosada zaigrao za mladu, do 15 godina starosti reprezentaciju „furije“, a poseduje dvojno državljanstvo (francusko i špansko) od 2006. godine.

Podsetimo, njegov je otac Zinedin Zidan udario glavom u Materacijeve grudi u finalnoj utakmici Svetskog prvenstva 2006. godine u Nemačkoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter