Robert Grifin Naslovna

Ruki kvoterbek Redskinsa Robert Grifin Treći na meču vajld kard runde plej ofa protiv Sijetla totalno je uništio ligamente desnog kolena zbog koji je podvrgnut hirurškom zahvatu, a oečkuje ga još jedna operacija.

Grifin je još 2009. godine dok je igrao za Bejlor Univerzitet imao sličnu povredu kaja je sanirana ugrađivanjem implanta i očekuje se da će ista procedura biti i sada obavljena.


Grifin

Njegov koleno bilo je načeto na meču protiv Rejvnsa u regulranom delu sezone, a ligamenti su potpuno stradali već u prvoj četvrtini plej of meča protiv Sihoksa, a Grifin je iz što zbog svoje tvrdoglavosti, ali već delom zbog neodlučnosti trenera Majka Šenahana ostao na terenu gotovo do kraja meča što je dodatno uticalo na težinu povrede, ali i na poraz Redskinsa.

Najoptimističnije prognoze govore da će Grifinu za oporaka biti potrebno do 8 meseci što bi značili da će biti spreman za početak sledeće sezone, ali realno gledano može da se dogodi i da ga vidimo tek posle treće ili četvrte nedelje, ako ne i kasnije.