Robert Grifin Naslovna

Povezane vesti

Ruki kvoterbek Redskinsa Robert Grifin Treći na meču vajld kard runde plej ofa protiv Sijetla totalno je uništio ligamente desnog kolena zbog koji je podvrgnut hirurškom zahvatu, a oečkuje ga još jedna operacija.

Grifin je još 2009. godine dok je igrao za Bejlor Univerzitet imao sličnu povredu kaja je sanirana ugrađivanjem implanta i očekuje se da će ista procedura biti i sada obavljena.

Grifin

Njegov koleno bilo je načeto na meču protiv Rejvnsa u regulranom delu sezone, a ligamenti su potpuno stradali već u prvoj četvrtini plej of meča protiv Sihoksa, a Grifin je iz što zbog svoje tvrdoglavosti, ali već delom zbog neodlučnosti trenera Majka Šenahana ostao na terenu gotovo do kraja meča što je dodatno uticalo na težinu povrede, ali i na poraz Redskinsa.

Najoptimističnije prognoze govore da će Grifinu za oporaka biti potrebno do 8 meseci što bi značili da će biti spreman za početak sledeće sezone, ali realno gledano može da se dogodi i da ga vidimo tek posle treće ili četvrte nedelje, ako ne i kasnije.