1
Intervju

Aleksandrov za HotSport: Hoću da igram dobro u kontinuitetu

Objavljeno: 09.11.12 u 18:14

Nemanja Aleksandrov (211cm), igrač Pepinstera polako ali sigurno podiže formu i prikazuje sve bolje partije u ovom belgijskom klubu. U pobedi Pepinstera nad Luven Bersima od 87:84, Aleksandrov je ubacio 24 poena imao je 12 skokova i za 30 minuta koliko je proveo na parketu bio je najbolji igrač utakmice.

Trenutno si u Belgiji. Kako ti odgovara život tamo?

“Život ovde je totalna suprotnost od života u Beogradu, međutim, ovde sam došao iz jednog jedinog razloga, a to je košarka, tako da sam se brzo adaptirao.”

Zašto si se odlučio za Pepinster?

“Za Pepinster sam se odlučio isključivo zbog trenera Nenada Trajkovića, sa kojim sam pre ove priče trenirao individualno, jer mislim da uz njega mogu dosta da unapredim svoju igru u svakom segmentu.”

Šta očekuješ od sezone koja je počela i kakve su ambicije kluba?

“Očekujem pre svega da igrački napredujem i steknem preko potrebno samopouzdanje, a što se ambicija kluba tiče, mislim da nisu prevelike iz razloga što je ovo ceo novi projekat sa dosta mladih igrača.”

Inače, saznali smo od Nemanje interesantan podatak da je ceo tim Pepinstera opremio sportskim čarapama iz Srbije, a u pitanju je brend Socks from Heaven.

Igraš u kontinuitetu. Da li su počele da se pojavljuju neke nove ponude?

“To mi je upravo i najveći cilj, da igram dobro u kontinuitetu. Što se ponuda tiče još je rano o tome da razmišljam, sve misli su mi vezane za Pepinster.”

Kako ti izgleda Jadranska liga pre svega sada kada donosi mesto u Evroligi?

“Jadranska liga je standardno jaka i mislim da će upravo zbog tog mesta u Evroligi doneti još veći kvalitet i rivalitet među klubovima.”

Verovatno si pratio kvalifikacije za EP u Sloveniji. Kako ocenjuješ igru reprezentacije u tom periodu?

“Pratio sam koliko dam bio u mogućnosti zbog treninga, igraje bila dosta turbulentna, sa dosta oscilacija, ali najvažnije je da smo se plasirali na E.P. ,samo to se na kraju i računa. Siguran sam da će igra u Sloveniji biti dosta tečnija i na mnogo većem nivou.”

Imaš prilično ozbiljnu bazu viceva na tviteru, daj neki dobar za posetioce hotsporta 🙂

“Na tramvajskoj stanici: Pita baba: „Jeli sinko,jel ovo trojka?“ -„Nije baba,zgazila si liniju!“”

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter