0
Evrokup

SRBIN BLISTA: Aleksandrov vodio Oldenburg do pobede

Objavljeno: 06.01.16 u 13:23

Košarkaši Oldenburga startovali su trijumfom nad Limožom sa 87:78 u drugoj rundi Evrokupa, a sjajnu partiju u toj pobedi prikazao je Nemanja Aleksandrov.

Nemački klub je pobedu ostvario posle preokreta, pošto je Limož na svom terenu na poluvremenu imao 12 poena prednosti. Predvođeni Aleksandrovim i Brajanom Kvolijem, gostujući košarkaši su treći period dobili sa 27:12, a sa odličnom igrom nastavili i u poslednjoj četvrtini i upisali važan trijumf.

Srpski košarkaš je za 30 minuta na terenu upisao 14 poena, čak 13 skokova i dve rampe, što mu je donelo indeks korisnosti 23. Kvoli je utakmicu završio sa 18 poena, šest skokova i četiri ukradene lopte, a zapažen je bio i Riki Polding sa 13 poena.

U poraženom timu, Met Gejtens je postigao 17 poena, dok je Nobel Bungu-Kolo upisao 12 poena, sedam skokova i pet asistencija.

U drugoj utakmici grupe I u sredu se sastaju Valensija i PAOK, a u narednom kolu košarkaši Oldenburga dočekuju španski klub, 13. januara od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter