0
Evrokup

BIVŠI ZVEZDIN KOŠARKAŠ NOSIO EKIPU DO TRIJUMFA: Na korak od naredne faze

Objavljeno: 27.01.16 u 11:28

Košarkaši Oldenburga pobedili su PAOK sa 83:71 u četvrtom kolu druge faze Evrokupa, a jedan od junaka trijumfa bio je Nemanja Aleksandrov.

Nemački klub je ostvario treću pobedu u drugom po rangu evropskom klupskom takmičenju i napravio značajan korak ka narednoj fazi.

Oldenburg je do trijumfa došao zahvaljujući sjajnoj igri u drugoj i trećoj četvrtini, dobivši ta dva perioda sa ukupno 25 razlike. Iako su se Solunci probudili u poslednjoj četvrtini, koju su dobili sa 22:9, nisu mogli da se približe domaćem timu.

Aleksandrov je na terenu proveo 25 minuta i za to vreme je upisao 12 poena, pogodivši dve trojke iz tri pokušaja uz pet skokova. Najbolji u pobedničkom timu bio je Kris Krejmer sa 23 poena, Riki Polding je dodao 12, isto kao Von Dagins, koji je imao i pet asistencija.

U gostujućem timu, Nikola Marković je imao 11 poena i osam skokova, a Uroš Duvnjak isti broj poena.

Posle četiri kola u grupi I, Oldenburg drži čelo tabele sa tri pobede i jednim porazom, Limož i Valensija imaju skor 2/2, dok je PAOK na samom začelju sa samo jednim trijumfom.

U narednom kolu Evrokupa Oldenburg sledeće srede dočekuje Limož.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter