0
Auto Moto

Kobajaši veruje da će ostati u F1

Objavljeno: 28.10.12 u 14:07

Kamui Kobajaši veruje da će uspeti da ostane i naredne sezone u F1, ne krijući da je od njega u timu Zaubera zatraženo da pronađe sponzora kako bi zadržao sedište u bolidu. Kobajaši je sada u potrazi sa finansijskom podrškom.

 

Na tri trke do kraja, Zauber se među konstruktorima nalazi na šestom mestu, 20 poena iza Mercedesa, a Kobajaši veruje da bi mu pomoglo kada bi uspeli da preskoče Mercedes i stignu do petog mesta na listi konstruktora. Kada je upitan da li će i naredne godine biti u F1, Kobajaši je rekao:

 

„Mislim da hoću. Moram da se fokusiram na preostale tri trke koje će biti veoma važne za mene i za tim, a cilj nam je da budemo ispred Mercedesa na kraju, to nam je prvi cilj.“

 

Japanac, koji je ranije ovog meseca bio na podijumu pred domaćim navijačima priznao je da veoma intenzivno traži sponzora.

 

„Radio sam mnogo, i jurcao na sve strane, i posle Koreje sam se vratio u Japan u Tokio u potrazi za sponzorom i idem ponovo posle Abu Dabija, tako da sam u priličnoj jurnjavi, ali ako želim da vozim, a želim… moram da se potrudim.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter