0
Auto Moto

Kobajaši u kartingu

Objavljeno: 04.01.13 u 12:59

Kamuj Kobalasi

Kamui Kobajaši će se pojaviti kao specijalni gost u karting trci koju svake godine organizuje Felipe Masa u svojoj zemlji, Brazilu. Popularna trka koja nosi naziv International Challenge of the Stars će se voziti na Beto Carrero karting stazi 12 i 13 januara.

Kobajaši nije uspeo da pronađe tim za 2013. godinu, pošto je zamenjen u Zauberu na kraju sezone, i to ne zbog loših izdanja, već zbog nedostatka sponzora koje je drugi vozač sa sobom doneo, ali će se ponovo naći sa nekim svojim starim rivalima na karting stazi. Pored vozača iz Japana, Masa, koji je i organizator će dovesti i Fernanda Alonsa, Pastora Maldonada i Vitantonia Liucija.

2009. godine, Kobajaši je debitovao na stazi Interlagos u Brazilu sa Tojotom koja se ubrzo povukla iz takmičenja F1. Na trci je impresionirao i preselio se u Zauber gde je proveo tri sezone. Najbolji rezultat je bio podijum i to pred domaćom publikom u Japanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter