0
Auto Moto

Serhio Perez bi voleo

Objavljeno: 11.01.13 u 22:23

perez i kobajaši

Serhio Perez veruje da njegov bivši timski kolega, Kamui Kobajaši, ima sve što je potrebno da se vrati u F1 u bliskoj budućnosti. Pošto je dobio otkaz u švajcarskom timu, na kraju 2012. godine, Japanac nije našao uhlebljenje u nekom drugom timu.

Zauber je izabrao potpuno nove vozače, Nika Hilkenberga i Estebana Gutjereza pošto je Perez otišao u Meklaren, ali meksikanac je siguran da Kobajaši ima sve potrebne sposobnosti i da može da „obavlja dobar posao“ za bilo koji tim već od 2014. godine.

„On je odličan vozač i sjajan momak, neko ko može da obavi veoma dobar posao za tim.“ izjavio je 22. godišnji vozač tokom njegovog prvog oficijelnog dana u Meklaren Tehnolodži centru u Vokingu.

„Malkice mi ga je žao ali sam siguran da će se on vratiti sledeće godine jer je on dovoljno brz i trebalo bi da pronađe dobro mesto, u dobrom timu. Jako bih voleo da ponovo budemo zajedno na stazi“

Kobajaši je uspeo da sakupi više od šest miliona funti kako bi osigurao sebi mesto u F1, zahvaljujući njegovim obožavaocima koji su imali priliku da doniraju novac na njegovom oficijelnom sajtu. Nije uspeo da nađe mesto, i fondove će ostaviti za eventualni povratak naredne sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter