1
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2018-2019 Partizan v Mega Bemax from left Aleksej Nikolic Nikola Jankovic Rade Zagorac Vasilije Pusica celebrate Belgrade, 26.04.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PORUKA KOJA ĆE PODIĆI DOSTA BURE: Bivši igrač Partizana se oglasio pred sutrašnji meč – ovo će razbesneti Delije! (FOTO)

Objavljeno: 30.05.22 u 20:50

Poslao je brutalnu poruku crveno-belima.

Nije uspeo Partizan sinoć da izjednači u finalnoj seriji ABA lige, pošto je Zvezda pred svojim navijačima slavila rezultatom 85:81, nakon ‘infarkt’ završnice.

Četa Dejana Radonjića sada se nalazi na korak od titule u ABA ligi, imaće tri ‘meč lopte’, ali crno-beli će sutra imati priliku da smanji zaostatak.

Naredne dve utakmice se igraju pred navijačima Partizana, a pred sutrašnji meč oglasio se bivši igrač crno-belih Aleksej Nikolić, koji je putem Tvitera poslao zanimljivu poruku.

Vidimo se u sredu – napisao je košarkaš San Pablo Burgosa, i potom obrisao poruku sa Tvitera.

FOTO: Twitter/Screenshot
0
0

1 Komentara

  1. Tipicno za vas iz medija kako dizete tenziju navijacima bez ikakve potrebe!!!
    Sta je to rekao tako strasno Aleksej Nikolic sto bi trebalo da razbesni „delije“!?Kakav je ovo naslov clanka!?Pa naravno da ce se videti u Sredu valjda ce igrati trecu utakmicu….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter