vk eger

KO OSVAJA FAJNAL-SIKS LŠ: Pro Reko, Primorje, Solnok ili neko iz senke?

Od 28. do 30. maja u Barseloni se igra Fajnal-siks Lige šampiona, nažalost ovaj put bez srpskih klubova u samoj završnici. Krem klupske sezone ipak neće proći bez srpskih predstavnika, jer u čak četiri kluba imamo igrače, a u jednom i stručni štab.

PREGLED LIGE ŠAMPIONA: Srpski igrači polovično dobri, ponovo prednjačili Mitrović i Nikić

Srpski predstavnici su imali polovičan učinak u šestom kolu Lige šampiona, Partizan je na Banjici savladao Špandau, a Radnički je u Egeru poražen od istoimenog kluba. Poslovićno dobri bili su srpski igrači, širom Evrope.

KONAČNO KOMPLETNI: Radnički gostuje Egeru, najvećem konkurentu za F-6 LŠ

U derbiju šestog kola Lige šampiona, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca gostuju najvećem konkurentu za plasman na Fajnal-siks, mađarskom šampionu Egeru, u sredu, od 18.45 sati. 

PREGLED LIGE ŠAMPIONA: Petarda Stefana Mitrovića, sjajni Gocić, Aleksić, Nikić, Filipović…

Peto kolo Lige šampiona obeležio je polovičan učinak srpskih klubova, Radnički je ostavrio drugu pobedu, Partizan je poražen u Berlinu. Igrana su dva derbija, italijanski i hrvatski, šamion Evrope Barseloneta zabeležila je prvi trijumf, a Pro Reko nastavlja da gazi...

ZA KOGA ĆE NAVIJATI PORODICA ĆUK: Prvi put – Miloš protiv Marka!

U jednom od ključnih mečeva Lige šampiona, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca u sredu od 18 sati, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, dočekuju prvaka Mađarske, tim Egera.

PREGLED LIGE ŠAMPIONA: Raspucani Mitrović, Nikić, Prlainović…

U četvrtom kolu Lige šampiona oba srpska predstavnika su doživela poraze, Partizan na Banjici od Primorja, a Radnički na gostovanju Breši. 'Srpski' Solnok je doživeo prvi poraz, pa su jedini neporaženi klubovi Pro Reko i Jug.

PREGLED LIGE ŠAMPIONA: Srbi rešetali, Aleksić prednjačio (VIDEO)

U trećem kolu Lige šampiona, koje će se kompletirati večeras nešto posle 20.00 časova kada meč završe Olimpijakos i Pro Reko, srpski učesnici zabeležili su polovičan učinak, Partizan je poražen u Solnoku, a Radnički je slavio nad Barselonetom.