0
Ostali sportovi

KONAČNO KOMPLETNI: Radnički gostuje Egeru, najvećem konkurentu za F-6 LŠ

Objavljeno: 03.03.15 u 17:54

U derbiju šestog kola Lige šampiona, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca gostuju najvećem konkurentu za plasman na Fajnal-siks, mađarskom šampionu Egeru, u sredu, od 18.45 sati. 

Kragujevčani su u prvom duelu, u svom „Parku“, slavili 12:11, iako nisu igrali u punom sastavu, a sada će, nakon mesec i po dana, konačno ponovo biti kompletni.

Ova utakmica je veoma važna za oba tima, jer će pobednik biti veoma blizu završnog turnira. Očekujemo tešku utakmicu, kao i u Kragujevcu, i ne verujem da će protivnik nešto bitno promeniti u odnosu na taj duel. Mađarski timovi su poznati kao teški domaćini, ali verujem da možemo da im odgovorimo i da se suprotstavimo na pravi način – rekao je Uroš Stevanović, trener Radničkog.

Mađari trenutno zauzimaju drugo mesto, sa sedam bodova, jednim više od trećeplasiranih Šumadinaca, koji bi u slučaju da izbegnu poraz imali velike šanse da viziraju put u Barselonu.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter