Alen Ajverson

NBA: Sada su i zvanično večni – Šek, Ajverson, Jao… (VIDEO)

Šekil O'Nil, Alen Ajverson i Jao Ming predvodili su grupu od 10 zaslužnih osoba koje su od juče i zvanično postale neizbrisiv deo košarkaške istorije ulaskom u Kuću slavnih u Sprinfildu.

KLASA 1996: Oda jednoj generaciji – prvi deo (VIDEO)

Generacija čiji je poslednji član aktivno bavljenje košarkom završio uz 60 poena ostala je bez predstavnika.

FOTO UBOD: Novi miljenik Delija je imao od koga da uči (FOTO)

Plejmeker Crvene zvezde, Markus Vilijams za kratko vreme je postao miljenik Delija. Amerikanac igra sezonu iz snova u Beogradu, jedan je od najboljih asistenata Evrolige i ključni igrač crveno-belih. Ipak, kada se pogleda sledeća fotografija, ne treba ni da čudi što je sve tako, jer je Vilijams imao od koga da nauči. Reč je o legendarnom Alenu Ajversonu sa kojim je igrao u Memfisu u sezoni 2009-2010.

Ovako se Ajverson povukao u legendu (VIDEO) (FOTO)

Alen Ajverson, jedan od najboljih i najtalentovanijih košarkaša svih vremena, sinoć je dobio čast da njegov dres sa brojem 3 bude povučen iz upotrebe u ekipi Filadelfija 76ersa. Filadelfija nije uspela da mu ulepša oproštaj pobedom, ali je svakako u pitanju bilo magično veče u gradu “Rokija Balboe”. Neretko kontroverzni Ajverson je tokom NBA karijere … Continue reading Ovako se Ajverson povukao u legendu (VIDEO) (FOTO)

Ajversonov dres večeras ide u istoriju

Dres Alena Ajversona sa brojem tri koji je nosio dok je igrao za Filadelfiju večeras će i zvanično otići pod svodove dvorane tima iz Pensilvanije i to u poluvremenu utakmice između Siksersa i Vašington Vizardsa. Pored toga košarkaši domaćeg tima će na majicama u kojima će se zagrevati prd meč nositi oznaku “Alen Ajverson Sikser … Continue reading Ajversonov dres večeras ide u istoriju

Ajverson rekao zbogom (VIDEO)

Iako od januara 2011. godine nije igrao profesionalno Alen Ajverson se u sredu zvanično oprostio od košarke. Jedan od najboljih košarkaša u istoriji bez osvojene NBA titule, na konferenciji u Filadelfiji saopštio je povlačenje. – Zvanično objavljujem da se povlačim iz košarke.Ponosan sam što mogu da kažem da sam srećan nakon ove odluke i da se … Continue reading Ajverson rekao zbogom (VIDEO)

Ajversona optužila bivša žena da je oteo decu

Nekadašnja zvezda NBA Alen Ajverson se ponovo našao u centru pažnje. Njegova bivša supruga Tavana optužila ga je da je kidnapovao njihovo petoro dece. Ona je izjavila da je dopustila Alenu da odvede decu na odmor u Severnu Karolinu i da je trebao da ih vrati do 26. maja, ali da on to još uvek … Continue reading Ajversona optužila bivša žena da je oteo decu

Ajversona ne zanima Razvojna liga

Nekadašnja NBA zvezda neće pojačati Teksas Ledžendse

Ledžendsi jure NBA legendu

Filijala Dalas Mevsa pokušava da dovede Alena Ajversona