0
Košarka

Ajverson rekao zbogom (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.13 u 13:23

url13

Iako od januara 2011. godine nije igrao profesionalno Alen Ajverson se u sredu zvanično oprostio od košarke. Jedan od najboljih košarkaša u istoriji bez osvojene NBA titule, na konferenciji u Filadelfiji saopštio je povlačenje.

– Zvanično objavljujem da se povlačim iz košarke.Ponosan sam što mogu da kažem da sam srećan nakon ove odluke i da se osećam sjajno.Moram da zahvalim Bogu na prilici koju mi je pružio,ne samo da ostvari sve što sam ostvario u NBA, već samo na prilici da budem draftovan. Ljudi me stalno pitaju šta mi je najbolji momenat u karijeri u NBA ligi. Jednostavno, sama činjenica da sam draftovan, da sam dobio priliku. Uvek sam verovao u sebe, mama mi je uvek govorila da mogu da budem ono što želim. Ja sam verovao u to.Borio sam se i izborio za svoje mesto – rekao je između ostalog Ajverson.

Tokom 16 sezona u najjačoj ligi sveta odigrao je 914 utakmica sa prosekom od 26,7 poena,6,2 asistencije,3,7 skokova i 2,2ukradene lopte.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter