0
Ostali sportovi

BRAVO: Stefanović osvojio srebro na SP i obezbedio Olimpijske igre u Tokiju

Objavljeno: 24.08.19 u 13:15

Srpska olimpijska delegacija bogatija je za još jednog člana, srpskog kajakaša Strahinju Stefanovića.

Strahinja Stefanović je danas na Svetskom prvenstvu u Segedinu odveslao sjajnu trku i osvojio srebrnu medalju u finalu jednoseda na 200 metara.

U prilično zanimljivoj trci prvi kroz cilj je prošao Britanac Lijam Hit, a srpski kajakaš je bio iza njega za samo 0,18 sekundi sa krajnjim vremenom od 35,04 sekunde. Treće mesto i bronza pripala je Špancu Karlosu Garoteu.

Ministar sporta Vanja Udovičić uputio je čestitku kajakašu Strahinji Sefanoviću za osvojenu srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Segedinu.

– Čestitam našem Strahinji Stefanoviću na osvojenoj srebrnoj medalji na Svetskom prvenstvu u Segedinu, čime je još jednom pokazao da je srpski kajak u svetskom vrhu! Siguran sam da je ovaj veliki uspeh podstrek i motiv Strahinji, ali i za sve naše reprezentativce, i za olimpijska odličja! Takođe, čestitam celom stručnom štabu i Kajakaškom savezu Srbije. Svaka čast – navodi se u čestitki ministra Udovičića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter