0
Ostali sportovi

Ivica Tucak Sabac - Mladost regionalna vaterpolo liga, Beograd, Srbija, Belgrade, Serbia on Jan. 14, 2021. 14.1.2021.

MI DOBIJAMO 25.000 EVRA, SRBI 70.000 – DA LI JE TO NORMALNO: Hrvatski selektor skrenuo pažnju na nagrade! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.21 u 09:28

I to ostavlja nekakav trag.

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak je u razgovoru za „Podcast Inkubator“ rezimirao protekle Olimpijske igre u Tokiju, koje je njegova ekipa završila u četvrtfinalu. Tucak je prvo uporedio premije koje države u regionu daju za zlatnu medalju, zaključivši da hrvatskim vaterpolistima očigledno fali motiva.

Da li mislite da je normalno kada naši igrači čuju da imaju nagradu za zlato 25.000 evra, a Srbi 70.000, dok Mađari ili Italijani imaju 100-120.000!? Dobro, ne idemo mi na OI zbog novca, ali sve to negde ostavlja nekakav trag, počeo je Tucak.

Hrvatska je u grupnoj fazi savladala Srbiju, ali to naše momke nije sprečilo da dođu do najsjajnijeg odličja kasnije. Tu utakmicu, Tucak je izanalizirao kao sjajnu, otkrivši kako je uspeo da iznenadi svog velikog prijatelja Dejana Savića.

Odigrali smo sjajnu utakmicu i napadački, sa 14 postignutih golova, a mislim da smo ih odbrambeno, pogotovo sa igračem manje, potpuno neutralisali. Na 14:9 je utakmica bila gotova. Oni su imali 20 igrača više. Mi smo odlučili na pripremama da ćemo ih napadati u liniji, da nećemo dozvoliti da nam Mandić ili Filipović ulaze unutra sa tri-četiri mahanja, jer su to „ljudi ubice“. Mislim da smo ih u tom delu strašno iznenadili. Dobili smo tu utakmicu, rešili smo direktno plasman u četvrtfinale, istakao je Tucak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter