0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo u crno-bele, beogradske i one iz Torina

Objavljeno: 30.01.19 u 11:20

Nastavlja se borba za bodove u mnogim zemljama Evrope. Polako se klubovi zagrevaju na pripremama, a slede mečevi odluke za plasman u završnicu Evrokupa.

BORNMUT – ČELSI 2 (1.70)

Posle plasmana u finale Liga Kupa gosti iz Londona imaju bitan ispit na drugom polju, a trener Sari najavljuje ofanzivu od samog starta i napad bi trebalo da predvodi novi adut Iguain.

BETIS – ESPANJOL 1 (1.80)

Posle remija u Barseloni domaćin ima veće šanse da se plasira u polufinale Kupa kralja tako da će zeleno-beli učiniti sve da savladaju rivala, koji se neće baš lako predati pored gola minusa.

ATALANTA – JUVENTUS 2 (2.20)

Sledi poslastica u Kupu Italije i novi okršaj sa dobrim rivalom iz Bergama, koji je za vikend stigao Romu koja je imala tri gola prednosti, mada Juve pikira novu duplu krunu i želi da preskoče ovaj ispit.

PARTIZAN – RITAS 1 (1.50)

Na talonu je ogroman ulog, a pred punim tribinama crno-beli žele revanš Litvancima i pobeda im donosi veliki korak prema završnici. Pobeda je veoma važna, jer rasplet sledi u poslednjem kolu, kada srpski tim gostuje Albi.

Ukupna kvota na tiketu je 10.09.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter