5
The Best Of

FOTO: STARSPORT

‘DELIJE’ PRED DERBI: Iliev i evropsku pobedu kad slavi misli na Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.17 u 14:48

Tenzije pred svaki večiti derbi rastu, tako i pred ovaj 156. koji se u Humskoj igra u sredu od 18 časova.

Tako su Delije podsetile na ‘ljuto’ rivalstvo dva kluba, neki bi rekli ‘netrpeljivost’ snimkom na kom sportski direktor Partizana slavi plasman svog tima u nokaut fazu Ligew Evrope. On tu pominje Crvenu zvezdu:

0
0

5 Komentara

  1. Ne bih zaista da pominjem bezobrazluke od izjava trenera zvezde, lalatovica, marina, vukovica, predstavnika vlasti kod deljenja dreseva i aviona, tv prenosa na rts u kvalifikacijama, voditelja na javnim servisima…..to ne rade oni koji nemaju komplekse…..tanka vam pamet gani a dok vas predstavlja olos poput terzica koji jedino sto zna je da pise saopstenja i provokacije cudi me da ne dobije mnogo jacu reakciju……. ne gotivim ilieva tj nista posebno al izđedju interpolovih ciljeva i sportiste ipak biram sportisu, makar i takvog

    0
    0
    Odgovori
  2. Ej koprivna koprivna pazi se ti koprivaaaa, ej koprivnakoprivns pazi se ti kopriva, ahahahahaha, hajd sad na kopanje baste i ne lupetaj ovde nisi za komentare tuturitutitu pa-paaaaa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter