0
Ostali sportovi

FOTO: Partizan VK

USPEŠAN START SRPSKIH KLUBOVA: Partizan i Zvezda slavili na startu regionalnog takmičenja

Objavljeno: 07.10.17 u 23:47

Crno i crveno-beli upisali su pobede na gostovanjima u okviru prve, odnosno druge regionalne vaterpolo lige.

Partizan je u prvom kolu bio bolji od kotorskog Primorca rezultatm 10:7 (2:2, 2:1, 3:3, 3:1) i tako uspešno započeo takmičenje u prvoj regionalnoj ligi u kojoj će ponovo juriti plasman među četiri najbolje ekipe.

Najefikasniji u redovima crno-belih na večerašnjoj utakmici bio je Marko Janković sa četiri pogotka, tri je dao Nikola Radonjić, a Filip Radivojević dodao je dva.

Sa druge strane, na otvaranju drugog ranga takmičenja, Crvena zvezda nije imala većih problema u Zagrebu protiv Medveščaka, gde je slavila sa ubedljivih 6:2 (1:0, 1:1, 2:0, 2:1).

Dvostruki strelac za crveno-bele bio je Veljko Tankosić, a golove su dali Petar Jović, Miloš Šuberić, Đorđe Tanasković i Marko Radović.

I ostali naši klubovi u regionalnom takmičenju su uspešno ušli u novu sezonu. Pobede u drugoj ligi upisali su i ekipe Vojvodine, Šapca i Valjeva.

Novosađani su na svom plivalištu u srpskom dvoboju savladali niški Nais sa 13:8, Šabac je kao domaćin ubedljiv protiv Solarisa sa 7:2, dok je Valjevo na svom bazenu nadigralo crnogorski Kataro sa 14:12.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter