5
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Miodrag Božović o suđenju i buri u domaćoj javnosti

Objavljeno: 06.05.17 u 08:30

Ignorisanje hajke je najbolja stvar, neću nikoga da prozivam da nam ne bi pisali saopštenja. Javnost dobro zna ko je i šta radio od 1992. godine.

0
0

5 Komentara

  1. ..zuvajjj nebesku ambroziju jacPa, boli te jako AL’ NEMA VAM LEKKKA, BOLI VAS SVEEE ZATO STO USKKKORO NECE BITI NJEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. bozovicu, dje kupi ovaj sako … ??? nesto mi poznat … kao da sam ga vec na nekom vidio … znam-setio sam se, vidjoh ga na ERDOGAMU i … zato ti spominjes sudjenje i te 1992 godine do pre 5 godina … ko je zvezdu od samih zvezdasa – zvezdinih legendi … zvezdu PLJACKAO i OPLJACKAO, do dolaska predsednika zvezde u senci … i da bi sebe i sve njih opravdao, kako i zasto … fkcz SEZONU KUPANJA u evropi nikako da preskoci. da bi se ta i takva zvezda nasla medju 200 klubova (pa to bili i 199 mesto na toj lestvici) u evropi. fudbalskih klubova koi nesto znace i za koje se zna da se fudbalom bave. u narednih 5-10 godina partizan stici i prestici na toj lestvici zvezda nece … jer se tamo regularni bodovi sa terena ( NE van trena pre nego tekma pocne) sabiraju. za domacu-srpsku upotrebu u ovih 5 godina tvoj i terzin nastup ( pre vas dzajic, covic ….) je zvezdin imidz: MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA A SVE U CILJU PLJACKE NA TERENU I VAN NJEGA.

    0
    0
    Odgovori
  3. Cuti dzukelo jedna, rekao si da ces zvezdu igrom voditi do titula i evrope a sad si sluga rezima i s…s se na sve sto si lajao prije..pokrij se po usima i mars iz srbije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter