3
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije season 2016-2017-Prvi Mec-First Leg Cukaricki v Crvena Zvezda head coach Miodrag Bozovic Beograd, 26.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

„DA U SRBIJI IGRA ZENIT, ZVEZDA BI BILA PRVA“: Grof Božović iznenadio Ruse i skrenuo pažnju na srpski fudbal!

Objavljeno: 20.03.23 u 19:58

Ne bi mogli pored crveno-belih.

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović, tokom svoje karijere, radio je u 7 ruskih klubova, pa samim tim, lako može da napravi poređenje između tamošnje lige i srpske. On je u razgovoru za ruske medije istakao da Zenit u Srbiji ne bi mogao da osvoji titulu pored Zvezde, a dao je i razloge za to.

– Crvena zvezda bi bila šampion u Srbiji, čak i da u toj ligi igraju Zenit i Spartak. Crvena zvezda je pre nekoliko godina igrala protiv CSKA Moskve i izgubila, ali Armejci su tom dvomeču imali mnogo sreće. Ljudi moraju da znaju da je u Srbiji teško postati šampion. Možda bi Zenit sa sadašnjom postavom uspeo u tom cilju. Spartak ne bi sigurno – rekao je Božović.

Potom se dotakao i po njemu najpopularnijeg tima u RusijiSpartaka, uz reči da na društvenim mrežama može da se piše šta god.

– Svi znamo da cela Rusija navija za Spartak. To je narodni klub. Vidim da se Zenit hvali na Tiktoku kako ima najviše pratilaca i navijača. Ali, na tim društvenim mrežama svako može da piše šta hoće – zaključio je Božović.

BONUS VIDEO:

2
1

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter