0
Vaterpolo

Sreenshot: youtube

SAVIĆ OKUPIO DELFINE: Počele pripreme za nastavak takmičenja iu Svetskoj ligi

Objavljeno: 13.03.17 u 12:37

Naši vaterpolisti okupili su se u Beogradu gde su odradili prvi trening a selektor će danas saopštiti spisak od 13 igrača za susret sa Nemačkom u Zrenjaninu.

Pred prvi trening selektor Dejan Savić saopštio je okupljenim igračima plan i program rada, do finalnog turnira Svetske lige a nakon toga je odraćen i prvi trening. Zbog klupskih obaveza, tačnije zbog finala italijanskog kupa izmešu Pro Reka i Breše, sa prvog okupljanja opravdano su izostali Mandić, Ranđelović i Ubović.

-Planirano je da danas odradimo dva treninga. Videćemo u kakvom je zdravstvenom stanju ekipa  i  nakon toga ću odrediti 13 igrača za duel sa Nemačkom-, rekao je selektor Savić.

Pred susret petog gola Svetske lige, oglasio se i mladi Nikola Jakšić, koji je najavio maksimalan pristup kao i u svakom meču.

-Obaveza je uvek ista. Jesmo favoriti i želimo da se Zrenjanincima ponovo predstavimo u lepom svetlu-, obratio se kratko vaterpolista Partizana.

Meč u Zrenjaninu na programu je 14. marta sa početkom od 18h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter