1
Ostali sportovi

Sreenshot: youtube

KRIVOKAPIĆ: Andrija je govorio o klubovima, hvala državi

Objavljeno: 23.08.16 u 09:05

Velika prašina se digla oko izjave Andijre Prlainovića da u Srbiji nema sistemskog ulaganja u sport. Reagovali su sportisti, premijer Vučić, a sada se oglasio predsednik VSS Milorad Krivokapić.

– Andrija je iz najbolje namere govorio o teškom položaju klubova i rekao da bez klubova nema budućnosti. Naveo je i vaterpolo gde su klubovi u teškom položaju. Ali nikoga nije pomenuo, posebno ne državu sa kojom imamo sjajan odnos.

VUČIĆ: Predvideo sam osam medalja, one su plod sistemskog rada, ne pravdam se ološu!

– Mi smo se državi, predsedniku Nikoliću, premijeru Vučiću, Vladi zahvalili kako na pomoći, tako i na konkretnim potezima. Da ne pominjem sada deo oko organizacije Evropskog prvenstva za koji smo dobili sve moguce pohvale i o cemu se prica i danas. Podsetiću vas na kupovinu bazena za Nacionalni trening centar, bazu za stvaranje budućih asova. I drugi konkretni potezi bez kojih organizacija ne bi imala mogućnosti da stvori i uslove i da ostvari ovakve rezultate kakve imamo. A oni su sjajni, izvanredni, u svetu sporta na ovakav način do sada nisu zabeleženi. Vlasinici smo svih, ali svih trofeja na svetu i i sada kada smo to ostvarili pomoć države pamtimo, smatramo je delom ovih uspeha i nadamo se da će dalje biti tako.

PRAVO IZ SRCA: Priča o zemlji koja nema more, ni Olimpijske bazene, ali je… (VIDEO)

Ali, klubovi ostaju problem

– Na to smo odavno ukazivali za njihovo rešenje je potrebna akcija sviih, ne samo ljudi iz sporta.

0
0

1 Komentara

  1. Koliko ova zemlja ima jajara. A nekad je bila silna u svemu. Vodja gasi Partizan. Zatvorite propale bazene.
    Što reče čovek od Tita na ovamo nijedan bazen nije sagradjen, a u svako madjarsko selo spa centar sa olimpijskim… Užas. Krivo kapiću….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter